Вітаємо випускників-2019!

  • Дата публікації: 13.01.2020

У Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти відбувся випуск магістрів денної та заочної форми навчання за спеціальностями «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Публічне управління та адміністрування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Економіка», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Вітаємо випускників 2019 року та зичимо яскравого, успішного професійного шляху!  Ви розкрили свої  таланти, знайшли справу свого життя, отримали професію за покликанням. Тисячі доріг відкриті перед вами. І всі вони ведуть у дивний світ праці і творчості, без яких немислиме людське життя. Пам’ятайте: справжні скарби – це скарби вашої душі – доброта, щирість, совість. Намагайтеся бути чесними в думках, почуттях, справах. Бажаємо багато цікавих зустрічей, невичерпного джерела доброти, здійснення задумів, щоб мудрість і щирість були неодмінними супутниками в житті.

Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато, наповнених корисними справами і земними радощами, років.

Переглянути та завантажити фото

 

Міні галерея


Лютий
Квітень