З Днем Збройних сил України

  • Дата публікації: 06.12.2019

6 грудня відзначають день Збройних сил України. Цей день присвячений усім українським військовослужбовцям, які служили та продовжують служити в армії.

Українська армія сьогодні – це потужне військове формування, здатне захистити соборність, незалежність держави. Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто боронить честь і свободу рідної землі, віддаємо належне їхній звитяжній, суворій праці, відданості своєму народу, вірності військовій присязі.

6 грудня 2019 року до Дня Збройних Сил України у Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти відбулася відкрита виховна година у формі зустрічі з воїнами АТО.

В заході взяли участь студенти інституту − учасники бойових дій Дмитро Малохатько, Андрій Тімченко, Руслан Діденко, які з глибоким сумом та болем ділилися зі студентами спогадами, розповідали присутнім, що пережили за час, проведений в зоні АТО. Воїни намагалися у доступній формі розповісти про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про солдатську єдність, братство, про військові будні.

Присутні привітали наших славних воїнів, які на сході України боронять мирне життя українців.

 

Міні галерея


Березень
Травень