На варті Вітчизни

  • Дата публікації: 09.12.2019

6 грудня, в Україні відзначається День Збройних Сил України. З нагоди свята, викладачі кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки ННІ економіки та бізнес-освіти для студентів третього та другого курсів провели виховну годину «На варті Вітчизни». На зустріч зі студентами завітав учасник АТО, військовослужбовець ЗСУ військової частини А2287 м. Умань, молодший сержант Новохацький Андрій Павлович.

Андрій Павлович — це людна сильної волі, міцного характеру, впевненний в собі, справжній патріот України. З глибоким сумом та болем в очах він поділився зі студентами спогадами, розповіддями присутнім, що пережив за час, проведений в зоні АТО. Він своїм прикладом показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це. Андрій Павлович намагався у доступній формі розповісти про життя на війні, про те, як боронили і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, і про все те, що цікавило студентів і викладачів.

Викладачі та студентська молодь висловила щирі слова подяки і шани Новохацькому Андрію. Події останніх років у котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, викликали в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.

 

Міні галерея


Березень
Травень