Викладачі кафедри маркетингу, менеджменту та у правління бізнесом взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції

  • Дата публікації: 14.11.2019

11 листопада 2019 року викладачі кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом взяли участь у роботі VI Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми глобалізаційних процесів в світовій економіці», що відбулася на базі Національного авіаційного університету в м. Києві. До складу делегації увійшли доцент Алла Гуменюк, старший викладач Тетяна Ящук та викладач Олена Гарматюк.

Під час роботи конференції було узагальнено результати наукових досліджень учених та практиків, представників уряду в галузях економіки, права, міжнародних відносин, технологій штучного інтелекту, які комплексно вивчають різні аспекти розвитку економіки глобалізованого суспільства, екологічні проблеми, проблеми безпеки в сучасному світі.

В рамках конференції викладачі ННІ економіки та бізнес-освіти виступили з доповідями на теми: «Динаміка розвитку світового фармацевтичного ринку», «Конкурентоспроможність як фактор стійкого розвитку підприємства» та «Тенденції розвитку вищої освіти в контексті євроінтеграції».

В конференції взяли участь понад сто учасників, які представляли 15 державних, навчально-наукових та виробничих установ і громадських організацій. Для учасників дана конференція стала майданчиком для дискусій, обміну ідеями та корисним досвідом.

Міні галерея


Березень
Травень