Відбувся науково-практичний семінар «Економічна безпека підприємницької діяльності як основа зміцнення національної економіки»

  • Дата публікації: 08.11.2019

Для обговорення актуальних питань зміцнення економічної безпеки підприємств 7 листопада 2019 року за ініціативи кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки було проведено науково-практичний семінар «Економічна безпека підприємницької діяльності як основа зміцнення національної економіки».

Захід розпочався з вітального слова завідувача кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Максима Слатвінського, який акцентував увагу учасників семінару на важливості ефективного інформаційного забезпечення внутрішньої безпеки суб’єктів підприємницької діяльності. Професор кафедри Тетяна Демченко поділилася досвідом організації управлінського обліку в контексті підвищення економічної безпеки підприємницької діяльності.

Руслан Дашицький, відомий         в регіоні адвокат та правозахисник, та Сергій Баличев, керівник ТОВ «Охоронна компанія Гайдамаки», представили на розгляд учасників семінару економіко-правовий аналіз практики протидії рейдерству, супроводжуючи свої виступи змістовними презентаціями та цікавими прикладами з власного досвіду роботи.

Учасники науково-практичного семінару обмінялися результатами наукових досліджень і практичного досвіду щодо шляхів зміцнення економічної безпеки суб’єктів підприємництва. Змістовні та креативні доповіді спікерів науково-практичного семінару дозволили учасникам отримати актуальну та корисну інформацію про особливості управління фінансово-економічною безпекою, а також багато практичних порад з протидії загрозам безпеки підприємств.

Міні галерея


Березень
Травень