Україна – країна гідності та свободи

  • Дата публікації: 26.11.2019

В Україні 21 листопада відзначають вже шосту річницю Дня Гідності та Свободи важливу дату в новій історії України. Цього дня ми вшановуємо мужніх патріотів, які незламно стояли на захисті прав наших громадян і національних інтересів нашої країни.

Не залишився байдужим до цієї події й ННІ економіки та бізнес-освіти. Доценти кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Оксана Вінницька та Наталія Гвоздєй провели виховну годину «Україна – країна гідності та свободи» для студентів третього курсу спеціальностей Фінанси, банківська справа та страхування та Облік і оподаткування, де відзначили, що саме Революція гідності змінила нашу свідомість. Завдяки зазначеним подіям, українці, нарешті відчули й усвідомили себе окремою самобутньою нацією, яка прагне мати власний шлях розвитку, звісно, не відокремлений від усього світу, але й не нав’язаний ззовні, який ґрунтувався б на загальнолюдських цінностях. Після Майдану українці змінилися. Народ виріс у Націю. Україна не тільки заговорила, але й продемонструвала себе сильною, яка не боїться викликів часу, війни, економічної чи цивілізаційної катастрофи. І ця горда, красива й смілива країна торує власний шлях.

Революція Гідності змінила свідомість українців, на Майдані народилася непереможна нація. Час плине, а пам’ять про ці історичні події залишається.

Міні галерея


Березень
Травень