Участь студентів спеціальності Менеджмент у програмі «Державотворець»

  • Дата публікації: 07.11.2019

23 жовтня стартувала програма “Державотворець”, в якій 24 молодих уманчан розпочали свій шлях до знань, які дозволяють змінити своє життя, своє місто та країну.

Інна Котляр, студентка 3 курсу спеціальності Менеджмент зазначила, що програма “Державотворець” – це тиждень активного навчання, спілкування 24/7, майже 30 організованих та проведених зустрічей для знайомства з роботою міської влади та міського бізнесу, екскурсії, ігри, презентації та здобуття досвіду. Ми зустрілись з такими спікерами як Людмила Кирилюк секретар Уманської міської ради, Ольга Чирва директор НН інституту економіки та безнес-освіти, доктор економічних наук, Ігор Кривошея доктор історичних наук УДПУ, Жанна Лозінська заступник міського голови міста Умань, Вікторія Роговенко начальник відділу кадрів та з питань нагород, Володимир Шумко, В’ячеслав Степанський РА “КАРІН”, Людмила Чупряк голова Молодіжної ради, Юрій Дробілко РСК “АМАРАНТ”, ЖК “ГРЕКІВ ЛІС”, “КЕРНЕЛ”, “СВІТ МЕБЛІВ”, ТЦ “ЕПІЦЕНТР” та інші. Завершилася програма Днем управління, під час якого ми мали можливість пройти стажування у Центрі надання адміністративних послуг. Це був чудовий досвід. Дякую всім організаторам та учасникам даного проекту за чудово проведений час».

«Державотворець – це програма особистісного то професійного розвитку, яка орієнтована на взаємодію молоді та державної служби. Це можливість показати всім, що молодь здатна якісно впливати на процеси, що відбуваються в державі, творити демократичну, європейську країну, де кожен з нас може себе реалізувати, – вважає Анастасія Чумак, студентка НН інституту економіки та бізнес-освіти.

  • S. “Достатньо дорослий, щоб творити державу”.

Міні галерея


Березень
Травень