Науково-практичний семінар «Розвиток екскурсійної діяльності як бізнес-фактора туристичної сфери Уманщини»

  • Дата публікації: 22.11.2019

20 листопада 2019 року за ініціативи кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи НН інституту економіки та бізнес-освіти було проведено науково-практичний семінар «Розвиток екскурсійної діяльності як бізнес-фактора туристичної сфери Уманщини».

Вітальним словом роботу семінару відкрила завідувач кафедри, доцент Інна Поворознюк, яка акцентувала увагу на необхідності визначення перспектив та розробки рекомендацій щодо підвищення ефективності організації екскурсійної діяльності з урахуванням вимог активізації впровадження інновацій і стандартів інформаційного суспільства як мотиватора розвитку економічних відносин.

Леся Слатвінська, доцент кафедри у своїй доповіді висвітлила питання про роль екскурсійної діяльності у розвитку туристичного бізнесу.

Владислав Давидюк директор Державного історико-архітектурного заповідника «Стара Умань», акцентував увагу на сучасних особливостях та основних підходах щодо розробки екскурсійних маршрутів Уманщини.

Тетяна Швець, учений секретар Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАНУ, к. біолог. наук розкрила унікальність Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАНУ як запоруку розвитку екскурсійної діяльності м. Умань.

Галина Нікітюк провідний фахівець відділу наукової інформації Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАНУ розповіла учасникам семінару про особливості підготовки гідів-екскурсоводів та сучасні вимоги до підготовки кадрів у екскурсійній діяльності.

Учасники науково-практичного семінару отримали безцінний досвід від провідних фахівців туристичної сфери Уманщини. Актуальні доповіді спікерів науково-практичного семінару дозволили учасникам отримати професійні знання про особливості планування, організації, реалізації екскурсійної діяльності з метою розвитку економіки туризму регіону.

 

Міні галерея


Березень
Травень