Гостинна зустріч абітурієнтів з різних куточків України

  • Дата публікації: 18.11.2019

15 листопада 2019 року Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти зустрічав гостей на дні відкритих дверей. Цей захід, як завжди, викликав неабиякий інтерес у абітурієнтів.

День відкритих дверей розпочався з реєстрації учасників. Барвиста експозиція ознайомила всіх, хто прийшов до університету, з переліком спеціальностей інституту. Абітурієнти отримали буклети з докладною інформацією про університет та інститут.

Заступник директора інституту з профорієнтаційної роботи Ольга Бовкун надала загальну інформацію про умови та правила прийому до університету у 2020 році, напрямки і спеціальності, за якими проводиться підготовка фахівців та особливості подання документів до приймальної комісії. Присутніх ознайомили з можливостями академічної мобільності, перспективами участі у програмах подвійних дипломів, програмах обміну, а також перевагами поглибленого вивчення іноземних мов на додаткових освітніх курсах.

Після офіційної частини захід продовжила викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Олена Гарматюк, яка провела для майбутніх абітурієнтів авторський тренінг «Твій шлях до успіху. Що? Як? Для чого?».

Завершення заходу було присвячено відповідям на численні запитання гостей. Невимушена атмосфера спілкування абітурієнтів з представниками інституту сприяла тому, аби допомогти молодим людям визначитися з майбутнім фахом і обрати професію до душі.

Міні галерея


Лютий
Квітень