Екскурсія до Уманського краєзнавчого музею

  • Дата публікації: 22.11.2019

19 листопада 2019 року студенти третього курсу НН інституту економіки та бізнес-освіти разом з викладачами кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Оксаною Вінницькою та Наталією Гвоздєй відвідали Уманський краєзнавчий музей, в якому нині зберігається понад 50 тис. археологічних, військово-історичних, історико-художніх, архівно-літературних та етнографічних предметів.
Під час перегляду експозиції музею студенти ознайомились з природою нашого краю, дізнались про географічне, геологічне походження та розташування місцевості, культуру та побут, а також про суспільно-політичні зміни різних вікових періодів на території Уманщини. Екскурсія була проведена в трьох залах, які дали змогу студентам поринути в світ історії в періоди виникнення життя на землі.
Студенти виявили зацікавленість до музейних експонатів та до історії створення самого музею. Наталія Бровко зазначила: «Дуже важливо, щоб ми, які живуть нині, і ті, хто прийде нам на зміну, не шукали ідеалів і зразків десь далеко за межами країни, на згарищах воєн чи майданах, а починали з того, що б пам’ятали про свої витоки, про спадкоємність поколінь, нерозривний зв’язок часів, і не покидала гордість кожної людини за свою Малу Батьківщину, за свій край, за навчальний заклад, в якому навчався або працюєш. І щоб всі кращі людські якості, успадковані нами за багато сторіч, проростали міцними і надійними паростками  в душах і характерах сучасників, в їх повсякденних справах».

Міні галерея


Березень
Травень