«ЗНАТИ ПРАВО, СЛУЖИТИ ПРАВУ, ЗАХИЩАТИ ПРАВО»

  • Дата публікації: 08.10.2019

Цивілізоване суспільство завжди відчувало потребу у фахівцях правознавцях, які грунтовно знайомі з юридичними науками, чинним законодавством і мають практичну діяльність у галузі права.

В контексті вищезгаданого, 8 жовтня 2019 року, за ініціативи кафедри економіки та соціально-поведінкових наук НН Інституту економіки та бізнес-освіти відбувся виховний захід під гаслом – «Знати право, служити праву, захищати право».

Під час обговорення, старший викладач Євген Підлісний звернув увагу аудиторії на те, що для українського суспільства професія юриста дуже важлива, адже саме зараз, коли відбувається процес розвитку правової держави в Україні, перш за все на правознавче співтовариство покладаються надважливі  завдання.               

Учасники заходу погодилися з позицією доповідача, зазначивши, що суспільство потребує професійних юристів, які щоденно вирішуючи найрізноманітніші завдання, мають твердо стояти на позиціях підвищення правової культури українських громадян. Забезпечення правових гарантій на практиці вимагає зусиль і ерудиції, кваліфікації та досвіду юридичної роботи.

По завершенню заходу студенти подякували організаторам за цікаву інформацію та можливість взяти участь у дискусії.

Міні галерея


Лютий
Квітень