Засідання Студентського наукового товариства

  • Дата публікації: 31.10.2019

29 жовтня 2019 року Ірина Бурдужа та Наталія Бровко, лідери студентського наукового товариства Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти, взяли участь у засіданні Студентського наукового товариства Уманського держаного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Студентське наукове товариство займається діяльністю, що спрямована на покращення культурного та наукового рівнів студентів університету. Його робота ґрунтується на інтересах студентів, які завжди мають багато цікавих ідей, та сприяє їхній реалізації.

Попередній рік показав високі результати науково-дослідної роботи студентів нашого Інституту, серед яких призові місця у конкурсах бізнес-проектів «Банк молодіжних ініціатив» та «Стартап твого міста», Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт та Регіональному конкурсі рекламних проектів. Студенти-дослідники були активними учасниками наукових заходів різного рівня, взяли участь у проекті «Українсько-польська молодіжна школа сталого туризму «Подорожуй і поважай!», програмах «Молодь змінить Україну» та «Державотворець». 

Ми пишаємося перемогами наших студентів на науковій ниві.

Отож, побажаємо у цьому навчальному році студентам та їхнім науковим керівникам наснаги, нових наукових звершень та незабутніх перемог.

 

Міні галерея


Березень
Травень