Всеукраїнський день бібліотек

  • Дата публікації: 04.10.2019

Бібліотеки – це скарбниці всіх

багатств людського духу.

(Г. Лейбніц)

 

Всеукраїнський день бібліотек відзначають щорічно 30 вересня. Це свято свідчить про глибоку повагу суспільства до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури. З давніх часів бібліотеки були храмами книги, острівцями духовності й культури, збирачами історичної і культурної спадщини, а їх працівники – лікарями людських душ. Сьогодні бібліотеки стають сучасними багатофункціональними культурними та інформаційними центрами, виконують широкий спектр функцій щодо збереження і передачі читацькій аудиторії знань, культури і пам’яті багатьох поколінь.

У Всеукраїнський день бібліотек студенти ННІ економіки та бізнес-освіти спеціальності Фінанси, банківська справа та страхування, Облік і оподаткування, разом із викладачами кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки поспішили приєднатися до привітань на адресу всіх працівників цього безцінного осередка.

Від імені студентів студент 45 групи, Налбатов Олег, висловив вітання працівникам бібліотеки: «Ваша відповідальна справа відкриває нам шлях до книги – джерела споконвічної мудрості та знань! Висловлюємо Вам вдячність за багатогранну благородну діяльність та бажаємо творчої наснаги, нових успіхів та звершень у благородній просвітницькій справі».

У відповідь директор наукової бібліотеки УДПУ Тетяна Григоренко висловила подяку за привітання і побажала всім присутнім натхнення, творчих успіхів та розфарбовувати своє життя кольорами веселки і ніколи не забувати бібліотеку!

Міні галерея


Лютий
Квітень