Українське-польське інтеграційне спілкування та знайомство учасників проекту

  • Дата публікації: 24.10.2019

В рамках проекту «Українсько-польська молодіжна школа сталого туризму «Подорожуй і поважай!» було передбачено та заплановано програму заходів та візитів у період з 07 по 16 жовтня 2019 року. Це був цікавий досвід, адже всі учасники отримали можливість спілкування із закордонними колегами.

І от 6 жовтня ми вирушили до міста Лєшно, проїзд до якого виявився неважким, незважаючи на тривалість поїздки. По приїзду нас поселили в гуртожиток, умови проживання якого були достатньо комфортними.  Зручне розташування гуртожитків і корпусів – все знаходиться поряд, тому до університету лише 5 хвилин ходи.

Наступного дня відбулася зустріч з керівництвом Державної вищої школи  професійної освіти імені Я.А. Коменського  у м. Лєшно, під час якої нас ознайомили зі структурою, місією та баченням розвитку свого навчального закладу.

Відбувся майстер-клас з виготовлення листівки  з використанням національної символіки, ідея якого була спрямована на залучення учасників до вивчення національної культури і духовності, формування національних світоглядних позицій, ідей, поглядів, переконань на основі цінностей вітчизняної культури.

Наступна зустріч відбулася з Анною Вавдиш, директором відділу місцевого розвитку та зовнішніх зв’язків м. Познань.  У своїй презентації особливу увагу звернула на головні цілі та завдання стратегічного розвитку міста Познань. Анна Вавдиш зазначила: завдяки важливості академічного центру для міста та відповідного потенціалу регіону у залученні студентів, науковців та інвесторів університети все більше співпрацюють з місцевою владою, компаніями та неурядовими організаціями.  Важливим є створення людського капіталу – міста хочуть залучати та розвивати молоді таланти та посилювати їхню участь у регіональному розвитку.

Флешмоб «Фотоєднання» в однакових футболках та вечірня екскурсія містом Лєшно завершили другий день проекту «Українсько-польська молодіжна школа сталого туризму «Подорожуй і поважай!».

Міні галерея


Березень
Травень