Участь викладачів кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки у VI Міжнародній науково-практичній конференції

  • Дата публікації: 23.10.2019

16 жовтня 2019 року доценти кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Оксана Вінницька і Наталія Гвоздєй взяли участь у роботі VI Міжнародної науково-практичної конференції «Стратегія розвитку України: фінансово-економічний та гуманітарний аспекти», що відбулася на базі Національної академії статистики, обліку та аудиту в м. Києві.

Конференція спрямована на апробацію науково-практичних розробок у сфері фінансово-економічного та гуманітарного розвитку. В рамках конференції було визначено ключові тренди та виклики, які постають перед фінансовою системою України.  

Під час роботи конференції були презентовані доповіді відомих вчених та практиків з актуальних та гострих питань сталого та стратегічного розвитку економіки, сучасного менеджменту та соціогуманітарних аспектів розвитку держави. Враховуючи різнопланові інтереси і напрями наукових досліджень науковців, аспірантів та студентів з різних куточків України, а також Польщі, їхні напрацювання обговорювалися у п’яти тематичних секціях, а результати наукових пошуків та розробок опубліковані у збірнику матеріалів конференції.

Участь у конференції дала змогу поспілкуватись з колегами, поділитись власними науковими дослідженнями та отримати нові знання для подальшої роботи над виконанням науково-дослідних проектів.

Міні галерея


Березень
Травень