Участь інституту у проекті «Українсько-польська молодіжна школа сталого туризму «Подорожуй і поважай!»

  • Дата публікації: 22.10.2019

Навчально-науковим інститутом економіки та бізнес освіти УДПУ імені Павла Тичини у партнерстві із Державною вищою школою професійної освіти ім. Амоса Коменського реалізовано проект «Українсько-польська молодіжна школа сталого туризму «Подорожуй і поважай!».

Метою проекту, який здійснювався  у рамках діяльності Українсько-Польської Ради обміну молоддю та за фінансової підтримки Мінмолодьспорту, було заохочення молоді до співпраці, пізнання спільного минулого обох країн.

Проект відбувся 07-16 жовтня 2019 р. у містах Лєшно, Познань та Вроцлава Республіки Польща. Учасниками проекту стали 32 молоді особи (по 16 осіб з України та Польщі).

  Ольга  Чирва, координатор проекту, директор НН інституту економіки та бізнес-освіти, зазначає, що актуальність реалізації проекту має величезний вплив, а саме: подорожуючи, ми не лише одержуємо знання про культуру й історію певного місця, ми також сприймаємо нове мислення та погляди щодо різних питань, проблем і викликів зовнішнього світу. Школа сталого туризм сприятиме міжкультурному діалогу.

Програма проекту включала різні зустрічі, майстер-класи, змагання, флешмоби, круглі столи, а також цікаві екскурсії по туристичних маршрутах Польщі.

Спільно проведені 10 днів проекту сприяли налагодженню активних, тісних зв’язків між учасниками країн-побратимів, що в подальшому надасть можливість створити базу для організації та проведення міжнародних заходів у сфері туристичного та культурного простору, розробленню стратегічного плану розвитку сталого туризму в громадах обидвох країн.

Слідкуємо за новинами, які далі розкриють програму проекту «Українсько-польська молодіжна школа сталого туризму «Подорожуй і поважай!».

Міні галерея


Березень
Травень