“Свято мужності і відваги”

  • Дата публікації: 17.10.2019

З метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і перемог українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві і в підтримку ініціативи громадськості  14 жовтня 2014 року відзначається День захисника України.

В контексті вищезгаданого 15 жовтня 2019 року відбувся виховний захід  – “Свято мужності і відваги”

Перед учасниками виступив кандидат історичних наук Ігорь Опацький який нагадав, що згідно Конституції України наша держава спирається «на багатовікову історію українського державотворення». І привітати усіх військових, воїнів-добровольців та ветеранів в жовтні з Днем захисника України є продовженням доброї історичної традиції вшанування українського війська на свято Покрови Божої Матері, яка існує ще з козацьких часів.

Присутні відмітили важливість вшанування людей ратного подвигу, людей відваги та подякували тим, хто мужньо і з честю боронив і боронить нашу країну від ворогів. Спокій і мирне небо над головою є найважливішими речами в житті і ми маємо їх завдяки рішучим діям наших захисників Вітчизни, які не рідко ціною власного життя захищають територіальну цілісність і незалежність України. 

Міні галерея


Березень
Травень