ООН ЯК ЗАПОРУКА МИРУ

  • Дата публікації: 28.10.2019

З метою формування в студентів відчуття приналежності до України як мирної нації та особистої відповідальності кожного, на базі кафедри економіки та соціально-поведінкових наук Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 24 жовтня відбувся виховний захід «ООН ЯК ЗАПОРУКА МИРУ».

Захід розпочав вступним словом доцент кафедри Стойка Віталій, який зазначив, що ООН на сьогодні постає єдиною організацією, яка забезпечує консолідацію країн і є авторитетним джерелом міжнародної політики, при цьому наголосивши, що попри всі заслуги ООН сьогодні потребує негайного реформування.  

 Перед студентами виступив старший викладач  кафедри Підлісний Євген, який підкреслив роль ООН у стабілізації міжнародної політики зробивши акцент на розкритті поняття дискримінації та захисті прав людини. У міжнародних конвенціях з прав людини передбачається, що країна, яка ратифікувала їх, зобов’язана забезпечити збереження прав всім людям, що знаходяться на її території й у межах її юрисдикції.

Підсумовуючи зустріч, учасники віддали належне діяльності Організації Об’єднаних Націй підкресливши, що ООН давно вже повинна була зі структури констатуючої факти перетворитися на дієвий міжнародний інструмент, який мав би більше уваги приділяти не  стільки боротьбі з загрозливими для людства явищами, але здійснювати ефективну політику на стадії профілактики і попередження безпеки в суспільстві.

Міні галерея


Лютий
Квітень