Науково-практичний семінар «Стабільність банківської системи України: стан і перспективи»

  • Дата публікації: 21.10.2019

Банк – це здоровий глузд, тверезий підхід до дійсності, до партнерів

Ж.-Ж. Вріньйо

В умовах ринкової економіки провідна роль відводиться банківському сектору, оскільки від його здатності протистояти фінансовим загрозам залежить макроекономічна стабільність в країні. Тому за ініціативи кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти відбувся науково-практичний семінар на тему «Стабільність банківської системи України: стан і перспективи».

Директор Уманського відділення № 5 АТ КБ «ПриватБанк» Валентина Лисак презентувала сучасні інструменти клієнт-банкінгу, характеризуючи нові можливості та виключні переваги використання інформаційних продуктів бренду «Приват24». Максим Маренко, економіст Уманського відділення ПАТ «Комерційний банк «АккордБанк», до факторів забезпечення прибутковості комерційного банку відніс конкурентоспроможність послуг, клієнт-орієнтованість, професійність персоналу, ілюструючи прикладами з досвіду роботи в різних банківських установах. Оксана Вінницька, доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки, розповіла про вплив системно важливих банків на стан банківської системи України. Досвідом застосування сучасних прикладних методів моделювання оцінки банківських ризиків поділився Микола Білошкурський, доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки.

Професорсько-викладацький склад інституту, представники банківського сектора економіки та студенти обмінялися результатами наукових досліджень і практичного досвіду, пов’язаними з розробкою перспективних шляхів розвитку українського банкінгу в умовах нестабільності фінансової системи. Змістовні та креативні доповіді спікерів науково-практичного семінару викликали жваву дискусію, оскільки були актуальними для майбутніх фахівців фінансової сфери, які займають активну життєву позицію і прагнуть ґрунтовних знань.

Міні галерея


Березень
Травень