Молодь ‒ це не майбутнє, молодь ‒ це вже сьогодні!

  • Дата публікації: 28.10.2019

В Умані стартувала Програма особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець». 23 жовтня 24 молодих уманчан розпочали свій шлях до знань, які дозволять змінювати своє життя, своє місто і країну.

Захід організований за ініціативою Міністерства молоді та спорту України. Програма включає освітньо-практичний блок, який передбачає теоретичну складову та прикладний аспект, що полягає в здійсненні практичного ознайомлення з роботою органів публічної влади.

Олександр Ярема, заступник міністра молоді і спорту України, мав можливість привітати учасників програми особистісного та професійного розвитку молоді, побажати успіху та натхнення на плідну роботу.

Ольга Чирва, директор інституту економіки та бізнес-освіти та  координатор проекту «Українсько-польська молодіжна школа сталого туризму «Подорожуй і поважай!», який здійснювався  у рамках діяльності Українсько-Польської Ради обміну молоддю та за фінансової підтримки Мінмолодьспорту, представила доповідь програми реалізованого проекту в Польщі. Вона зазначила, що одним із мотиваційних стимулів створення школи сталого туризму є молодіжні обміни досвідом між країнами учасниками проекту, що має важливе значення для забезпечення успішної співпраці.

Викладачі та студенти НН інституту економіки та бізнес-освіти мали можливість поспілкуватися з заступником міністра молоді і спорту України.

Міні галерея


Березень
Травень