Використовуй можливості академічного обміну, навчаючись у Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти

  • Дата публікації: 25.09.2019

Сучасні інтеграційні процеси у сфері освіти надають можливість студентам приймати участь у різноманітних навчальних та навчально-дослідницьких програмах, основними цілями яких є розвиток міжкультурного обміну та різностороння підготовка майбутніх кваліфікованих фахівців.

24 вересня для студентів ННІ економіки та бізнес-освіти була організована презентація програм міжнародної академічної мобільності, під час якої координатор міжнародного співробітництва університету Ольга Сушкевич ознайомила присутніх з можливістю та умовами паралельного навчання у закладах вищої освіти КНР, Канади, Угорщини, Словаччини та ін. Про особливості навчання в освітніх закладах Польщі розповів директор Українсько-польського культурно-освітнього центру Ігор Кривошея.

Участь в програмах академічної мобільності дає сучасним студентам можливість отримати європейську освіту за обраними напрямами підготовки, розширити свої знання у галузях європейської культури, поліпшити рівень володіння іноземними мовами, знайти нових друзів, здобути безцінний досвід та підвищити свою конкурентоспроможність на ринку праці.

Міні галерея


Лютий
Квітень