Відбувся тренінг щодо використання навчального комплексу SMART Board

  • Дата публікації: 19.09.2019

Сучасні інноваційні технології суспільства є засобом впливу на удосконалення інтелектуальної діяльності людини і позитивно відображаються на створенні якісно нового інформаційного потенціалу.

З метою використання сучасних інтерактивних технологій у навчальному процесі 18 вересня 2019 року на базі НН інституту економіки та бізнес-освіти Максим Барвінок, викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, провів тренінг щодо використання навчального комплексу SMART Board. Комплекс включає проектор, комп’ютер та дошку, яка працює як сенсорний дисплей і має великі розміри для зручності під час роботи з аудиторією.

У ході проведення тренінгу, присутні мали змогу здобути практичні вміння та навички з використання SMART Board у процесі навчання.

Учасники заходу ознайомилися з особливостями програмного забезпечення пристрою, яке дозволяє використовувати інтерактивні методи навчання, зокрема проводити розрахунки, складати та записувати формули і тощо.

Під час проведення занять, студенти мають можливість, користуючись власними ґаджетами, брати активну участь в опитуванні.

По завершенню тренінгу Максим Барвінок наголосив, що відтепер у викладачів з’явилося ще більше можливостей донести інформацію, ілюструючи навчальний матеріал у форматі 3D.

        

Міні галерея


Березень
Травень