Створення власної візитної картки студентами спеціальностей Менеджмент, Маркетинг.

  • Дата публікації: 27.09.2019

«Візитка – це не лише картонний прямокутник з контактними даними, а стратегічна зброя в боротьбі за знайомства й просування кар’єрними сходинками. Візитна картка – це ваше обличчя», — зазначила Анна Юрійчук, директор Уманської дитячої школи мистецтв.

Так, за ініціативи кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом було проведено практичне заняття «Програма векторної графіки Corel Draw. Розробка макету візитної картки» для студентів спеціальностей Менеджмент, Маркетинг.

Анна Юрійчук поєднала традиційні та сучасні технології навчання. Пояснення матеріалу супроводжувалось демонстрацією слайдів. Результатом виконання практичної роботи стали візитні картки на різну тематику.

Директор Уманської дитячої школи мистецтв радить не використовувати на одній картці більше трьох різних кольорів. Візитка не має перетворитися в яскравий рекламний проспект. При цьому, ніхто не забороняє створити кілька варіантів, особливо якщо ви орієнтуєтесь на різні цільові групи. Важливо – не дати вашому імені загубитися серед візитівок-невдах”.

Дякуємо Анні Юрійчук за надану інформацію, змістовну зустріч та сподіваємось на подальшу співпрацю.

dav

Міні галерея


Березень
Травень