Студенти та викладачі ННІ економіки та бізнес-освіти провели ранкову руханку

  • Дата публікації: 10.09.2019

   Традиційно ранок першої суботи навчального року для студентів Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти, які проживають в гуртожитку, розпочався зі спортивної руханки.
   «Ранкові спортивні руханки корисні для всіх. Рух — це життя, а життя — це рух. Наші студенти усвідомили, що ранкова руханка є не тільки життєвою необхідністю, але й має стати хорошою звичкою. Тому ми намагаємося заохотити студентів підтримувати здоровий спосіб життя», — зауважила директор інституту Ольга Чирва.
   7 вересня 2019 року за ініціативи студентського активу та заступника директора   з виховної роботи Олени Гарник  біля гуртожитку № 2 відбулася ранкова руханка для студентів першокурсників, яку провела Анастасія Чумак, студентка 3 курсу. Руханка на свіжому повітрі сподобалася не лише студентам, в такт музики активно рухалися завідувач кафедри маркетингу, менеджменту та управлінням бізнесу Світлана Подзігун та доцент Микола Кузьмінов
   Після активних та динамічних вправ відправилися на квест, місцем проведення заходу було обрано Національний дендрологічний парк «Софіївка».

Міні галерея


Березень
Травень