Студенти ННІ економіки та бізнес-освіти відвідали тренінг «Прорив до Успіху»

  • Дата публікації: 20.09.2019

  17 вересня 2019 року студенти НН інституту економіки та бізнес-освіти на чолі з викладачем кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Оленою Гарматюк відвідали тренінг «Прорив до Успіху™. Експрес-курс». Організували і провели тренінг директор ТОВ «Академія справжнього успіху» Микола Латанський разом із Тетяною Латанською.
   Микола Латанський розповів учасникам тренінгу, що експрес-курс «Прорив до Успіху» ­- це спеціальна трансформаційна програма, розроблена в Академії Справжнього Успіху для швидкої і хорошої зміни способу мислення кожного українця з виведенням його на якісно новий рівень у межах проекту «Країна мрій».
   На експрес-курсі протягом 3-х годин учасники вивчали п’ять елементів Формули прориву і отримували практичні інструменти, щоб поставити чіткі вимірні цілі досягнення успіху.
  Тренінг для студентів НН інституту економіки та бізнес-освіти став ефективним практичним досвідом розуміння того, як потрібно правильно ставити свої цілі і досягати реальних результатів щодня, загартовуючи свою силу волі та віру в себе.

Міні галерея


Лютий
Квітень