Студентські роки – яскрава пора!

  • Дата публікації: 13.09.2019

   Навчання в університеті – один з найголовніших та найцікавіших періодів нашого життя! Університет вражає першокурсників особливою самобутністю, дозволяє сповна відчути самостійність, сповнює багажем корисних знань, тому весь науково-педагогічний колектив університету прагне до того, щоб усі роки навчання студентів наповнилися важливими і корисними знаннями, змістовними і цікавими подіями.
   Цього року велику та дружню студентську родину НН інституту економіки та бізнес-освіти поповнила нова когорта талановитої молоді, що обрала для навчання спеціальності: облік і оподаткування та фінанси, банківську справу та страхування. Їх перший тиждень в університеті промайнув надзвичайно швидко. Крім цікавих лекцій, були: екскурсія університетом, організована кураторами першокурсників Юлією Мельничук та Наталією Осадчук, знайомство із старшокурсниками, які дали багато важливих порад зі свого досвіду адаптації до студентського середовища,  прогулянки вулицями давнього міста, сповнені особливої атмосфери.
   Майбутні фінансисти та бухгалтери отримали багато позитивних вражень та емоцій, завели нові знайомства. А може у когось вже з’явилась симпатія! Попереду захоплююча мандрівка у професійні знання та подолання нових горизонтів!

Успіхів вам першокурсники!

Міні галерея


Лютий
Квітень