Профорієнтаційну роботу розпочато!

  • Дата публікації: 18.09.2019

   Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше, залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини.
   17 вересня 2019 року згідно плану профорієнтаційної роботи НН інституту економіки та бізнес-освіти викладачі кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом відвідали Уманський медичний коледж. Зокрема, к.е.н. Тетяна Ящук ознайомила  випускників з умовами вступу до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини у 2020 році. Майбутнім абітурієнтам було надано детальну інформацію про спеціальності, які можна отримати в університеті, міжнародне стажування студентів, перспективи навчання, активне дозвілля та працевлаштування випускників.
   Доцент Микола Кузьмінов особливу увагу зосередив на спеціалізації «Менеджмент медичного та фармацевтичного обслуговування» і важливості курсів підготовки до ЗНО, які функціонують на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, як запоруки успішного вступу до закладів вищої освіти.
   Студенти-випускники були запрошенні до ННІ економіки та бізнес-освіти взяти участь у студентських наукових конференціях, науково-практичних семінарах, виховних заходах для подальшої співпраці.

Міні галерея


Березень
Травень