Професіографічна екскурсія до готельно-ресторанного комплексу «Будинок творчості вчених» Національного Дендрологічного парку «Софіївка»

  • Дата публікації: 27.09.2019

   26 вересня з нагоди святкування Всесвітнього тижня туризму для здобувачів вищої освіти за освітньо-професійними програмами Туризм і Готельно-ресторанна справа кафедрою технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи було організовано професіографічну екскурсію до готельно-ресторанного комплексу «Будинок творчості вчених» Національного Дендрологічного парку «Софіївка».
   Помічник заступника директора по загальних питаннях закладу Наталія Кавун ознайомила присутніх з історією створення комплексу та особливостями організації його діяльності. Цікава та пізнавальна екскурсія по структурних підрозділах комплексу розширила уявлення першокурсників про специфіку майбутньої професії.
   Сповнені ентузіазмом студенти повернулися до університету  переконані, що такі екскурсії дають можливість закріпити теоретичні знання, сформувати практичні навички та впевнитись у правильності вибору професії.

Міні галерея


Березень
Травень