Науково-практичний семінар «Сучасний стан та проблеми розвитку сільського (зеленого) туризму в регіоні»

  • Дата публікації: 26.09.2019

   Проблематиці функціонування сільського зеленого туризму на Уманщині та обґрунтуванню прикладних рекомендацій щодо його подальшого розвитку був присвячений науково-практичний семінар «Сучасний стан та проблеми розвитку сільського (зеленого) туризму в регіоні», проведений 25 вересня 2019 року за ініціативи кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи НН інституту економіки та бізнес-освіти в садибі  зеленого туризму «Лялькова хата» (с. Полянецьке).
   Під час семінару учасники проаналізували сучасний стан сільського зеленого  туризму на Уманщині та визначили пріоритетні напрями його розвитку. Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Паланської ОТГ Маргарита Бондаренко ознайомила присутніх з особливостями організації та розвитку об’єктів сільського зеленого туризму Уманщини.
   Власниця садиби «Лялькова хата» Ірина Утяніна на прикладі власного об’єкту зеленого туризму ознайомила учасників семінару з етапами становлення та розвитку бізнесу, проблемами, які виникали в процесі його ведення та способами їх вирішення, поділилася планами подальшої діяльності.  Господиня продемонструвала присутнім декілька послуг, які надаються в її садибі для туристів – майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки та обрядові танці.
   Всі учасники семінару мали змогу доторкнутись до споконвічних українських традицій та зробити собі на згадку ляльку-мотанку, яка є символом родинного затишку, гармонії та захисту сім’ї.

Міні галерея


Березень
Травень