Науково-практичний семінар «Сучасні інструменти менеджменту та їх застосування в конкурентному середовищі»

  • Дата публікації: 20.09.2019

Лідерство компаній забезпечується завдяки ефективному використанню людських ресурсів, які визначають унікальність бізнес-структур у ринковому середовищі і тим самим дозволяють підвищувати конкурентоспроможність компаній в сучасних умовах.

Проблематиці ефективного управління та обґрунтуванню прикладних рекомендацій щодо розвитку людського капіталу був присвячений науково-практичний семінар «Сучасні інструменти менеджменту та їх застосування в конкурентному середовищі», проведений 19 вересня 2019 року за ініціативи кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом НН Інституту економіки та бізнес-освіти.

Під час семінару студенти мали змогу познайомитись із успішними керівниками провідних організацій та підприємств міста Умані.

«Професія менеджера найбільш високооплачувана в світі», – зазначив Барилюк Дмитро, рекрутер Центру розвитку «Європерспектива». В своєму виступі «HR менеджмент: сучасні методи управління персоналом» він також ознайомив присутніх з професією рекрутера та запропонував студентам пройти безкоштовне навчання і стажування, безпосередньо поділившись власним досвідом роботи.

«Мені комфортно працювати з людьми, які уміють приймати рішення», – головний меседж Муратової Наталії, адміністративного директора ПАТ «Вітаміни», депутата міської ради. Неординарний керівник у своїй доповіді перелічила фактори ефективного управління та запропонувала переглянути відео щодо сучасної діяльності ПАТ «Вітаміни».

Гордієнко Оксана, директор відділення Приватбанку презентувала «Концепцію менеджменту національного банку ПАТ КБ «Приватбанк» та продемонструвала відео про сучасні інструменти менеджменту головного офісу «Дельта», який знаходиться в м. Дніпро. Розповіла про послуги та новітні технології, що присутні у банку, а також повідомила студентам про можливість проходження практики в банку з подальшим отриманням гідної та перспективної роботи.

Силка Роман, начальник фінансового управління Паланської сільської ради, розповів про основні вимоги до фахівців, які планують робити кар’єру державного службовця у сфері публічного управління. Також Роман Володимирович наголосив, що держслужбовець повинен досконало знати вітчизняне законодавство в межах своїх посадових обов’язків, володіти рядом компетентностей, зокрема представляти органи публічного управління у відносинах з іншими державними інститутами, громадськими об’єднаннями, підприємствами, установами і організаціями незалежно від форм власності, а також громадянами.

Науково-практичний семінар проходив у жвавій дискусійній атмосфері. Усі учасники мали можливість поставити питання та отримати вичерпні відповіді й кваліфіковані роз’яснення по темі семінару. Таким чином, надзвичайно важливо проводити подібні заходи як для студентів, науковців, так і представників організацій та підприємців – потенційних роботодавців міста Умані.

Міні галерея


Березень
Травень