НН Інститут економіки та бізнес-освіти запросив батьків вступників на батьківські збори!

  • Дата публікації: 03.08.2019

Відомо, що значну роль у виборі професії молодих людей відіграють поради батьків, саме батьки беруть активну участь у визначенні життєвих планів і професійної спрямованості своїх дітей, їх поради мають домінуюче значення. Вплив батьків на вибір професії дітей безумовний!

Тому, з метою більш якісного інформування, адресного підходу до кожного вступника, молодої людини, яка стоїть на порозі вибору майбутньої професії, Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти УДПУ імені Павла Тичини запросив батьків вступників на батьківські збори, які відбулися 2 серпня 2019 року.

Відкриваючи зібрання, директор інституту Ольга Чирва зупинилась на актуальних питаннях навчання, стажування і виховання вчорашніх учнів та нинішніх студентів. Особливий наголос зробила на необхідності якомога тіснішого контакту і взаємодії батьків із дітьми.

Про особливості навчально-виховного процесу розповіла заступник директора з навчальної роботи Наталія Пачева. Зокрема, зазначила, щоб фундамент для майбутніх глибоких професійних знань був міцним, працювати потрібно з першого дня. На завершення побажала молоді успішного засвоєння знань, щоб у подальшому стати конкурентоспроможним професіоналом.

Заступник директора з виховної роботи Олена Гарник, у свою чергу, пояснила правила поселення та проживання молоді у гуртожитку, закликала студентів до співпраці, цікавого та корисного проведення вільного від занять часу.

Дякуємо усім батькам за відвідування заходу. Бажаємо усім Миру і Добра!

Міні галерея


Березень
Травень