Відкритий простір «Сценарій децентралізації в Умані»

  • Дата публікації: 15.05.2019

Впровадження децентралізаційної реформи в Україні викликає багато питань у жителів громад. Молодь не стоїть осторонь від питань розвитку держави та активно долучаються до заходів з питань децентралізації.

14 травня студенти НН Інституту економіки та бізнес-освіти спільно з Світланою Подзігун, к.е.н., завідувачем кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом та Наталією Станіславчук, викладачем кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки взяли участь в сесії у відкритому просторі «Сценарій децентралізації в Умані». Захід відбувся  в межах проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні»  (ПУЛЬС)», який реалізується Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» спільно з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та   IREX.

Під час заходу обговорено  проблемні питання реформи децентралізації у різних сферах місцевого самоврядування. Найбільше зацікавлення викликали питання фінансування закладів охорони здоров’я, освіти, розвитку інфрастрактури та як сприяти побудові спроможних громад, залучати інвестиції, а також реалізовувати проекти в громадах.

Міні галерея


Березень
Травень