Урочисте відкриття туристичного сезону 2019 року

  • Дата публікації: 14.05.2019

11 травня у сквері імені Тараса Шевченка відбулось урочисте відкриття туристичного сезону міста Умані 2019 року. Організаторами проекту виступили виконавчий комітет Уманської міської ради (відділи: у справах сім’ї та молоді, туризму, економічного розвитку), управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА та Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр.

У рамках заходу були представлені тематичні виставки-презентації, молодіжний ярмарок вакансій «Кузня кадрів», художній пленер «Уманська весна», вікторини, майстер-класи та концертно-розважальна програма.

Долучилися до цієї події студенти та викладачі НН Інституту економіки та бізнес-освіти на чолі з його директором Ольгою Чирвою.

На ярмарку вакансій працювало три зони, одна з них – профорієнтаційна зона, де майбутні абітурієнти мали можливість отримати буклети та подарунки від університету. Ольга Бовкун, заступник директора з профорієнтаційної роботи, детально розповіла про особливості вступу та навчання в інституті, а також зазначила, що вибір професії – це важливий крок у доросле життя, адже це відповідальність перед батьками, суспільством, а найголовніше – перед собою!

Веселий та хороший настрій створювали професійні аніматори, всі присутні мали змогу проникнутися неабиякою дружньою та радісною атмосферою, яку дарували студенти інституту: Руслан Ляшко та Юрій Маціборчук.

 Наші професійні аніматори запрошували відвідувачів до яскравої фотозони, всі бажаючі отримали оригінальні фото і масу незабутніх вражень.

Міні галерея


Березень
Травень