Участь студентів у ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»

  • Дата публікації: 21.05.2019

14-16 травня 2019 року відбувся ІІ-ий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм» в Національному університеті харчових технологій у місті Київ, де взяли участь 55 «бакалаврів» та 22 «магістри» з 35 закладів вищої освіти України.

Навчально-науковий інститут  економіки та бізнес-освіти представила магістрантка 57м групи спеціальності Туризм Анастасія Столбова під керівництвом завідувача кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи, доцента Інни Поворознюк.

За підсумками олімпіади Анастасія Столбова була нагороджена грамотою за участь у Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності «Туризм».

Відповідно до програми олімпіади для студентів і викладачів було організовано екскурсію та проведенні тренінги операційним директором готелю Волканом Амаком і директором відділу персоналу Анною Медведєвою: «Ласкаво просимо в сферу гостинності та готель «Hilton Kyiv», «Секрети успішної співбесіди» на базі  готелю «Hilton Kyiv» і майстер-класи від провідних туроператорів України.

Досвід отриманий під час участі в олімпіаді сприяє розвитку професійних компетентностей та  особистих якостей підготовки фахівця.

Міні галерея


Червень
Серпень