Студенти та викладачі ННІ економіки та бізнес-освіти взяли участь у Фестивалі сиру та вина

  • Дата публікації: 14.05.2019

11-12 травня 2019 року у місті Умань проходив Фестиваль сиру та вина. Жива джазова музика, виставка медових напоїв, дегустації елітних вин та крафтових сирів з вишуканим смаком, розповіді про культуру сироваріння та технології виноробства, фотозони та забави для дітей і дорослих – все це запам’яталося учасникам та відвідувачам фестивалю.

Одним із партнерів заходу став Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти на чолі із директором Ольгою Чирвою.

У рамках програми фестивалю викладачі та студенти інституту представили свою локацію, яка включала експозицію сирів, презентацію винних келихів, а також фотозону у стилі «прованс». Зокрема, студент Максим Бойко поділився корисними порадами, які сорти сиру та вина смакують разом найкраще; а студент Дмитро Цуркань розповів, як правильно вибирати винні келихи під певні сорти вин. Також гості фестивалю мали змогу взяти участь у вікторині, яку провели студентки Аліна Єременко, Ульяна Ткачук та Юлія Осадчук.

Яскраві враження, позитивні емоції, цікаві моменти фестивалю збережені на світлинах Аліни Блідар.

Навчально-науковий Інститут економіки та бізнес-освіти отримав подяку від імені організаторів фестивалю за підтримку та допомогу у проведенні заходу, вагомий внесок у культурний розвиток міста та започаткування нових традицій.

Міні галерея


Березень
Травень