НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «ПСИХОЛОГІЯ КОМАНДОУТВОРЕННЯ ТА ЛІДЕРСТВО В УПРАВЛІННІ МІЖНАРОДНИМИ ПРОЕКТАМИ»

  • Дата публікації: 21.05.2019

16 травня 2019 року за ініціативи кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом ННІ економіки та бізнес-освіти відбувся науково-практичний семінар «Психологія командоутворення та лідерство в управлінні міжнародними проектами», метою якого було висвітлення та обмін результатами наукових досліджень, пов’язаних з особливостями психологічних аспектів командоутворення та лідерства в управлінні міжнародними проектами суб’єктів підприємництва України.

Захід розпочався з вітального слова доцента кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, кандидата економічних наук Миколи Кузьмінова, який представив учасників семінару та виступив з доповіддю щодо особливостей управління ризиками в міжнародному бізнес-середовищі.

У роботі науково-практичного семінару взяли участь старший викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Максим Барвінок, який зупинився на аналізі основних аспектів при використанні програмних продуктів в управлінні підприємствами та забезпечив відеотрансляцію з директором ТОВ «СТЕП» Ігорем Яремчуком, який означив особливості супроводження програмного забезпечення в закладах вищої освіти.

Особливості подолання психологічних проблем, з якими зустрічаються підприємці в сучасних умовах ведення бізнесу розкрив доцент кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, доктор педагогічних наук Василь Каричковський.

Учасники зосередили увагу присутніх на можливостях та ідеях, пов’язаних з особливостями психологічних аспектів командоутворення та лідерства в управлінні міжнародними проектами в Україні та підвищення їх ефективності на основі вивчення зарубіжного досвіду.

Організований захід дав можливість учасникам семінару ознайомитись з актуальною та корисною інформацією про сучасні особливості лідерства та командоутворення, отримати відповіді на окреслені питання, що знайдуть подальше застосування у освітньому процесі та практичній діяльності.

      

Міні галерея


Лютий
Квітень