Квест-гра «Розвивай себе – пізнай історію»

  • Дата публікації: 22.05.2019

У Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти вже гарною традицією стало проведення КВЕСТів присвячених Міжнародному дню музеїв. 17 травня 2019 року кафедрою технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи проведено квест-гру «Розвивай себе – пізнавай історію». Співорганізаторами заходу стали музеї міста Умані: Музей Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Уманський краєзнавчий музей, Художній музей, Музей-квартира Надії Суровцової, Уманський музей народної освіти, Національний дендропарк «Софіївка» НАНУ.

Завідувач кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи доцент Інна Поворознюк привітала учасників квесту із Міжнародним днем музеїв та побажала цікавої гри.

Активними учасниками заходу були студенти І і ІІ курсів спеціальностей Туризм, Готельно-ресторанна справа та доценти кафедри Леся Слатвінська та Михайло Акулов.

Під час проведення квест–гри студенти мали можливість ознайомитися та дізнатися більше про історію та культуру міста, розпізнати та виконати поставленні завдання за експозиційними матеріалами, а також проявити свою ерудицію, кмітливість, командний дух.

Умотивовані особистими відкриттями та досягненнями під час гри учасники отримали грамоти, солодкі подарунки та незабутні враження.

Міні галерея


Лютий
Квітень