Викладачі НН інституту економіки та бізнес-освіти – учасники програми «Молодь змінить Україну 2019»

  • Дата публікації: 08.04.2019

“Вчитися, мріяти, діяти.
З ентузіазмом, оптимізмом, захопленням”
Богдан Гаврилишин

 

Викладачі НН інституту економіки та бізнес-освіти  Наталія Коган та Наталія Станіславчук пройшли відбір для участі у програмі «Молодь змінить Україну 2019» та взяли участь 6 квітня 2019 року в м. Києві в урочистому відкритті програми.

Урочистий захід розпочався із надихаючих промов від Надзвичайного і Повноваженого Посла Швейцарії в Україні Гійома Шойрера (Guillaume Scheurer), Надзвичайного і Повноваженого Посла Норвегії в Україні Уле Тер’є Хорпестада (Ole Terje Horpestad) та Надзвичайної і Повноваженої пані Посол Австрії в Україні Герміне Поппеллер (Hermine Poppeller), заступника Міністра молоді та спорту Олександра Яреми, Голови Фонду Богдана Гаврилишина Олени Бекреньови.

Невід’ємною частиною урочистого відкриття програми «Молодь змінить Україну 2019» стали дискусійні панелі «Глобальні тренди розвитку Світу» за участі засновниці Bohdan Hawrylyshyn Family Foundation Патриції Шморгун (Patricia Shmorhun) та «Впровадження найкращих європейських практик в Україні» від випусників програми МЗУ, знайомство з локальними координаторами та інші цікаві заходи.

Міні галерея


Лютий
Квітень