Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції з питань модернізації фінансово-економічної системи

  • Дата публікації: 22.04.2019

17 квітня 2019 року викладачі кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Максим Слатвінський та Олеся Дем’янишина взяли участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Напрями модернізації фінансово-економічної системи держави, регіонів, підприємств, організацій».

Конференція відбулась на базі Вінницького інституту економіки Тернопільського національного економічного університету. Під час її проведення розглянуто та обговорено широке коло актуальних питань інвестиційно-інноваційного розвитку економіки України та її регіонів, виклики бюджетної децентралізації, проблеми правового та обліково-аналітичного забезпечення діяльності вітчизняних підприємств.

В контексті розвитку облікової науки провідним трендом став розгляд місця новітніх інформаційних технологій в обліково-аналітичному забезпеченні діяльності підприємств. Максим Слатвінський та Олеся Дем’янишина на пленарному засіданні представили доповідь «Застосування хмарних технологій в обліковому процесі».

Участь у заході продемонструвала високий потенціал наукових досліджень науково-педагогічних працівників кафедри та можливостей їх використання в навчальному процесі та економічній діяльності підприємств.

    

Міні галерея


Лютий
Квітень