Студенти-аніматори НН інституту економіки та бізнес-освіти подарували дітям свято!

  • Дата публікації: 15.04.2019

Сьогодні особливе значення має креативна освіта. Туризм – одна з найдинамічніших галузей у світі, чинник економічного та культурного розвитку, захисту навколишнього середовища та історико-культурної спадщини, міжнародного взаєморозуміння та миру. Туризм – це та спеціальність, яка протягом багатьох років не лише не втрачає актуальності, але навпаки постійно її набуває.

«Студенти спеціальності Туризм Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, які вивчають «мистецтво дитячої анімації» постійно беруть участь у соціальних проектах, відповідають за піднесення настрою та наповнення дозвілля дітей міста Умані, таким чином відшліфовують свою професійну майстерність», – розповідає  заступник директора інституту з виховної роботи Наталія Коган.

У цьому навчальному році студентська молодь відвідала дошкільний навчальний заклад ясла-садок компенсуючого типу №9 та провели незабутній день з його вихованцями. Неймовірні емоції у діток викликали конкурси з мильними бульбашками, клоунами та перевтілення в атоми та молекули за допомогою розвиваючої гри.

Щирі посмішки присутніх додали майбутнім аніматорам ще більшої наснаги вчитись та розвиватись у професійній діяльності.

Міні галерея


Березень
Травень