Пізнай свою країну

  • Дата публікації: 12.04.2019

“Наприкінці життя ми жалкуватимемо
тільки за двома речами: що мало кохали й мало мандрували”
Марк Твен

Студентки НН інституту економіки та бізнес-освіти Аліна Єременко та Юлія Осадчук відвідали м. Київ у рамках проекту під назвою «Твоя Країна». 

Враженнями від участі у проекті «Твоя Країна» (Київ) поділилась Юлія Осадчук студентка спеціальності Менеджмент: «Брати участь у подібних проектах і просто подорожувати країною однозначно варто. Заповнюючи анкету на участь, навіть не підозрювала, які невимовні пригоди чекають на мене. Впродовж кількох днів відвідала неординарні екскурсії, тренінги та ігри, зустрілась з відомими журналістами, митцями, бізнесменами, познайомилась з учасниками з різних куточків України (Харків, Одеса, Житомир, Львів, Луганськ, Рівне, Чернівці, Запоріжжя) та знайшла нових друзів. Ми всі прагнемо їхати в Лондон, Париж чи деінде закордон, проте чи добре ми знаємо власну країну? Адже в ній стільки чудових, безмежно прекрасних куточків, гостинних міст та мальовничих краєвидів!»

Аліна Єременко студентка спеціальності Готельно-ресторанна справа: «Завдяки спілці ініціативної молоді «СІМ» нам вдалося побачити Київ багатогранним – історичним, туристичним, сучасним, політичним і культурним. Побували за лаштунками у Національній опері України та дізналися як проходить закулісне життя, відвідавши репетицію балету. Далі наша екскурсія продовжилася до Золотих воріт та Софіївського собору. На території Києво-Печерської лаври відвідали музей історичних коштовностей України. Продовжили свою мандрівку, відвідавши Майдан Незалежності та побували біля пам’ятника Небесній сотні, де вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання. Мандрівку величним Києвом завершили прогулянкою вечірнім Хрещатиком. Поїздка завершилась, але залишились приємні спогади, сповнені новими барвами, враженнями та емоціями».

Висловлюємо вдячність за сприяння, підготовку та організацію яскравої мандрівки спілці ініціативної молоді «СІМ»!

 

Міні галерея


Лютий
Квітень