Підприємці-новатори – основа економічного розвитку

  • Дата публікації: 03.04.2019

1 квітня 2019 року для студентів 1 курсу ННІ економіки та бізнес-освіти доцентом кафедри економіки та соціально-поведінкових наук Віталієм Стойкою  було проведено заняття на тему «Підприємці-новатори – основа ефективного розвитку економічної системи країни» у форматі системи навчання «Case Study».

Під час заняття студенти отримали можливість ознайомитися з результатами діяльності і управлінськими рішеннями з боку менеджменту компаній, обговорити бачення організаторів і провідних представників світового бізнесу таких як Стів Джобс (Засновник корпорації Apple), Марк Паркер (Президент корпорації Nike).

У процесі обговорення студентка Котик Ірина висловила свою думку у частині майбутнього розвитку підприємницької діяльності, в контексті створення ресторанного комплексу. Окремі студенти, такі як Григорьєва Ірина, Кубарська Дарина, висловили цікаві бізнес-ідеї, які містили елементи інноваційних підходів до організації підприємництва на сучасному етапі розвитку економічної системи України. Півень Ольга та Гаврилишин Світлана, звернули увагу на значення соціальних мереж Instagram та Facebook як важливих інструментів підвищення ефективності сфери товарообігу.

У підсумку студенти виявили бажання активізувати роботу щодо проведення відповідних заходів.

Активна участь студентів у обговоренні ключових питань зробила захід цікавим, динамічним і досить корисним.

Міні галерея


Березень
Травень