Перемога студентки НН Інституту економіки та бізнес-освіти у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

  • Дата публікації: 22.04.2019

18 квітня 2019 року на базі Національного університету кораблебудування імені Адмірала Макарова проходив ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю» серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації. До участі в конкурсі було надіслано більше 100 наукових робіт із усіх ВНЗ України, з яких  у II етапі було представлено 19 студентських наукових робіт.

Наукова робота студентки інституту пройшла первинний відбір та була рекомендована до захисту поданих робіт перед комісією конкурсу,  яка складалася з провідних науковців вищих навчальних закладів України.

Так, Юлія Осадчук (науковий керівник к.е.н., доцент  Галина Чирва) нагороджена дипломом ІІI ступеня.

В черговий раз ми довели, що наші студенти найкращі! Адже у нелегкій  боротьбі перемога дісталася саме представникам НН Інституту економіки та бізнес-освіти. Приємно, що комісія відзначила високий рівень знань студентки університету та здатність їх застосовувати.

Вітаємо учасницю та її керівника з перемогою!

      

Міні галерея


Лютий
Квітень