Міжнародна науково-практична конференція «Україна і світ»

  • Дата публікації: 11.04.2019

10 квітня 2019 року викладачі кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Максим Слатвінський та Людмила Чвертко взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Україна і світ: теоретичні та практичні аспекти діяльності у сфері міжнародних відносин», і представили на секційному засіданні доповідь «Регулювання транскордонного руху капіталу в умовах режиму гнучкого курсоутворення».

Конференція відбулась на базі факультету міжнародних відносин Київського національного університету культури і мистецтв. Серед спікерів конференції були Надзвичайні і Повноважні посли з Італії, Франції, Естонії, ОАЕ, керівник політичного відділу Представництва Європейського Союзу в Україні, представники урядових та наукових кіл України. Модератором виступив Надзвичайний і Повноважний Посол, кандидат політичних наук Роман Безсмертний.

Під час конференції учасники розглянули актуальні питання сьогодення щодо міжнародного співробітництва у галузях освіти і науки, в економічній сфері, перспектив розвитку євроінтеграційних процесів. Участь у заході  виявилась дуже корисною: сприяла конструктивному обміну досвідом та сучасними ідеями з означених питань.

Міні галерея


Березень
Травень