Майстер-клас «Створи великодню листівку»

  • Дата публікації: 25.04.2019

У житті кожної людини свято Великодня особливо шановане та величне не лише тому, що приходить з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що це свято добра, любові, милосердя. У ці святкові дні ми ще раз замислюємось над духовними та моральними цінностями та втілюємо їх у добрі справи, намагаючись розділили радість пасхальних днів з тими, хто знаходиться у складній життєвій ситуації. Саме таку ідеологію сповідує колектив Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти.

За ініціативи кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом було організовано майстер-клас «Створи великодню листівку», проведений у рамках підтримки благодійного марафону «#Денисживи». Діти разом зі студентами та викладачами інституту власноруч створювали креативні вироби, які вийшли позитивними та сповненими щирою дитячою безпосередністю. Атмосфера прийдешнього свята була неформальною і дружньою, тому захопила усіх учасників.

Листівки, виготовлені під час заходу, будуть виставлені на продаж під час благодійного ярмарку на підтримку Дениса Терещука!

Денисе, живи! Одужуй!

Міні галерея


Березень
Травень