Конференція наукової молоді 2.0 «Економічне майбутнє України»

  • Дата публікації: 08.04.2019

5 квітня 2019 року викладач кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки НН інституту економіки та бізнес-освіти Наталія Станіславчук взяла участь в Конференції наукової молоді 2.0 «Економічне майбутнє України», за результатами відбору розгляду анкет з економічними есе (три власні ідеї економічного розвитку України). Організаторами конференції виступили Українська асоціація Римського клубу та Київський Міжнародний Економічний Форум.

Конференція об’єднала понад 350 студентів-економістів і молодих вчених з провідних університетів усієї країни. Серед спікерів конференції були співпрезидент Римського клубу Андерс Війкман (Швеція), відомий норвезький економіст Ерік Райнерт, головний виконавчий директор і голова ради World University Consortium Гаррі Джейкобс (США), президент Української асоціації Римського клубу Віктор Галасюк. На конференції обговорювалися питання економічної політики і держуправління, бізнесу і підприємництва, а також особистісного розвитку.

Родзинкою вечора стала екскурсія інноваційним містечком UNIT.City з відвідуванням одного з кращих в світі навчального ІТ-центру UNIT Factory.

Міні галерея


Березень
Травень