Знання – досвід –успішна кар’єра

  • Дата публікації: 07.03.2019

Розвиток дуальної освіти, коли в підготовці молодих фахівців беруть участь і навчальний заклад, і підприємство, може стати саме тим поштовхом, що необхідний українській освіті для підвищення якості навчання і її відповідності стандартам та запитам ринку праці

В рамках впровадження дуальної освіти відбувся виїзний практикум з дисципліни «Економічна етика та діловий етикет» за ініціативи викладача кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Наталії Коган. Студентів спеціальностей «Готельно -ресторанна справа» та «Туризм» радо зустріли в ресторані «Красний Став» і створили необхідні умови для проведення лабораторного заняття.

Завдяки виїзному заняттю, студенти оволоділи навичками організації процесу обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. Молодь відпрацювала на практиці процес зустрічі та розміщення гостей в залі ресторану; способи надання меню, проведення переговорів щодо вибору страв, а також засвоїли правила і прийоми сервірування столу, виконання замовлення та розрахунку з відвідувачами.

Щиро дякуємо керівництву ресторану «Красний Став» за надану можливість проведення зазначеного заходу на змістовну та надзвичайно цікаву екскурсію і дискусію! 

Міні галерея


Квітень
Червень