З Україною в серці

  • Дата публікації: 05.03.2019

У прийдешньому році українське суспільство згадує страшні знакові події п’ятирічної давнини – Революцію Гідності, анексію Автономної республіки Крим, початок війни у Донецькій і Луганській областях. На превеликий жаль, ці трагічні сторінки своєї історії наша держава вже п’ять років не може перегорнути.

З метою військово-патріотичного виховання молодого покоління кафедрою фінансів, обліку та економічної безпеки організовано зустріч ветерана АТО Олега Коновченка зі студентами І і ІІІ курсів Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти спеціальностей, які навчаються за спеціальностями «Фінанси, банківська справа і страхування», «Облік і оподаткування».

У ході бесіди студенти дізналися про військові будні воїнів на навчальному полігоні та на лінії вогню, про героїзм і взаємовиручку в бою, про біль утрат і радість перемог. Адже артилерист Олег Коновченко перебував у зоні бойових дій з 29 липня 2015 року до 21 жовтня 2016 року, зокрема в гарячих точках м. Щастя Луганської області та м. Авдіївка Донецької області. Студентам були показані світлини й відеоматеріали з війни. З сумом характеризував Олег Олексійович своїх побратимів, які віддали життя за Україну – і тих, які загинули на полі бою, і тих, які померли після довгої боротьби з несумісними з життям травмами.

Пан Олег зміг надихнути кожного своїм патріотизмом, безмежною любов’ю до України та вірою у світле майбутнє української нації і держави. Невідомо, коли закінчиться війна, але доти, доки поряд житимуть такі герої, – все в нас буде добре.

Міні галерея


Лютий
Квітень