Відбувся науково-практичний семінар «Стратегічне управління розвитком туризму в Україні»

  • Дата публікації: 04.03.2019

27 лютого 2019 року професорсько-викладацьким складом кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи було проведено науково-практичний семінар «Стратегічне управління розвитком туризму в Україні».

Координатор семінару Михайло Акулов урочисто відкрив його роботу, представивши інноваційний підхід у роботі шляхом організації інтерактивної конференції у спілкуванні із учасниками семінару.

На семінарі представляли результати новітніх наукових досліджень Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти та ТОВ «Дельта Люкс Тур», м. Київ.

Фахівець відділення інклюзивного соціально-реабілітаційного туризму Центру соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Ліана Роднікова презентувала сучасні стратегічні підходи у роботі туристичного кластера «Західна Черкащина», розвиток інклюзивного туризму та сільського туризму в регіоні.

Оксана Литвин проаналізувала соціально-економічні аспекти формування туристичного потенціалу України, акцентувавши увагу на умови становлення та розвитку туристичного бізнесу Черкащини.

Закордонний досвід організації системи стратегічного управління в туристичній галузі та можливості його використання в Україні представила директор ТОВ «Дельта Люкс Тур», Наталія Шевченко.

На семінарі було відзначено, що за сучасних умов є необхідним застосування світових корпоративних стратегій розвитку туризму, що потребує впровадження інновацій і досягнення цифрових технологій.

Міні галерея


Березень
Травень