Театр – це така кафедра, з якої можна багато мовити світу добра

  • Дата публікації: 04.03.2019

В передостанній зимовий день студенти Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти разом з викладачами кафедри маркетингу, менеджменту та бізнес-освіти Наталією Білошкурською та Наталією Побережець відвідали виставу Уманського народного аматорського драматичного театру «У долі два крила». В основі сюжету покладено розповідь про долю сліпого скрипаля Назара, якому життя підносить дуже повчальний урок – цінувати тих, хто поруч з тобою, коли тобі важко, і не забувати про них, коли ти успішний. Життєві події, представлені у виставі, змушують кожного глядача замислитися про свою долю. Аналізуючи деякі сцени вистави, розумієш, що ці події відбуваються і в реальному житті. Адже сучасна молодь іноді знущається з людей з особливими потребами, насміхаючись над почуттями один одного, а перехожі не звертають уваги на людей які потребують допомоги.

Театральна трупа дуже вдало передала замисел режисера, адже їх акторська гра була на високому рівні. Варто зауважити, що в складі трупи є студентка нашого інституту, яка ідеально виконала свою роль. Особливої уваги заслуговують декорації – вони викликали захват в кожного глядача.

Загалом, вистава виявилася цікавою, змістовною та повчальною. Тож, якщо маєте бажання гарно провести вечір, відвідайте будь-яку виставу цієї трупи, – повірте, воно того варте.

 

КОРНЄЄВА ОЛЬГА,

студентка 13 групи

Міні галерея


Березень
Травень